Nevyšlo

12
06
2012
Napište nám komentář

Pak jsem z hotelového pokoje sjel na snídani a těšil se na aspoň trochu obstojné espresso. Z krabice snídaňového baru bohužel ale nevyšlo. Už nápis na bedně Nespresso mě mohl varovat a taky trochu varoval. Korunu všemu nasadil zvuk tvorby nápoje a doba cca 5 vteřin. To už jsem věděl, do čeho jsem se to dal. Instant. Se zdánlivě krásnou crémou. Byla to ale jen zoxidovaná pěna z mixéru.

Když jsem dosnídal, vydal jsem se sbalit se na pokoj a odkráčet do kanceláře. Naštěstí mi očko při balení padlo na pokojovou kartu rezervace a na ní dnešní datum co by konec pobytu. Za prvním udiveným očkem už druhé vyděšené nevyšlo. Už to vidím, jak mě po dvanácté hodině shání z firmy, které se dovolali z hotelu, že mám pořád věci v pokoji. Asi ze mě při popisu pobytu nic kloudného nevyšlo.

Z hotelu jsem tím pádem taky nevyšel, ale vypadnul jak cukrář, takže čekám, co všechno mi dneska bude ještě chybět zatímco daný předmět srdnatě odpočívá v pokoji.

Dneska zkrátka nemám matematický den. Je jedno, s čím počítám, nic nevychází. Ani rande s kolegou v kanceláři, aby mě pustil dovnitř. On je ještě na cestě, já v recepci budovy, kde je firma. Časové bezkafí vyplňuju psaním.

Aspoň jsem přijal rytmus dne a také nevycházím…
…z údivu.